Dag 2 van Hera en remus hun logeer partijtje 23-10-2011

Vandaag in de tweede dag van Hera en Remus hun logeer partijtje bij ons. Vannacht heeft Remus best wel veel geblaft. Ik denk dat het komt omdat hij allerlei vreemde geluiden hoorde. Of omdat hij het gewoon niet gewend is om ergens anders te slapen. Ik ben benieuwd of het vannacht wat beter gaat. Vanmiddag zijn we lekkewr lang met ze naar Vessem geweest waar ze lekker hebben kunnen rennen, spelen en zwemmen. Ik geloof dat ze wel 30 andere hondjes tegen gekomen zijn. Dus ze hebben weer heerlijk kunnen spelen. De rest van de dag hebben ze eigenlijk vooral liggen slapen. Onze Loebes trouwens ook hoor want die was ook heel erg moe.

Onze loge’s en Loebes hebben zich weer vermaakt. Wij ook. Zo meteen laatste rondje van de dag. En dan lekker slapen!

Meer foto’s na het openen van het bericht.