Jankfilm

De enige film waar ik echt om moet huilen is de film Marley and me. Geweldige film over een Labrador hond in een gezin. De dingen die gebeuren zijn erg vermakelijk en ook terug te betrekken op mezelf met de dingen waar wij met Loebes doorheen gaan. Heel de film is eigenlijk echt leuk. Marley haalt alles uit wat een hond maar uit kan halen. En zorgt voor heerlijke vermakelijke situaties. Wat pressies ga ik natuurlijk niet vertellen want dan is de film niet leuk meer mocht je hem zelf willen bekijken. Een ding kan ik alvast wel zeggen. Aan het einde houdt niemand  die ik ken het nog droog. Het grijpt je aan, en het sleept je mee. Daarna heb ik maar de tweede  Marley and me film gekeken. Een totaal ander soort film. Meer het soort Disney buddies film type. maar ook die was erg vermakelijk. Zeker omdat je heel de film ohhh’s en aaahhh’s kan geven om de vele puppy’s die je door heel de film ziet.

Bron plaatje