Zomer in Nederland

Zomer in nederland.. onze laatste “zomer” was toch om te huilen. En dat deed het ook met bakken uit de lucht. Het water gutste hier zelfs een paar keer over de stoep zoals je hier kunt zien. Op enkele dagen na hebben we meer een herfst weer gehad dan een zomer weer. En was het zomer was het benauwd door het hoge vocht percentage in de lucht. Over een ding hebben we ons niet druk hoeven te maken deze zomer en dat was of de planten wel genoeg water kregen.

Volgens diverse weersites hebben we de natste zomer in 100 jaar gehad. Ik sta er ook niet gek van te kijken want er is echt heel veel water gevallen. In de maanden Juni, Juli en augustus viel er volgens de site van Hart van Nederland gemiddeld zo’n 350 Milliliter water dat  is zo’n 125 millimeter meer dan normaal.

Ik heb ook niet gedurfd het gras al te zaaien, bang dat het weg zou spoelen. Dus nu maar hopen op een warme nazomer zodat ik mijn verjaardag lekker buiten kan vieren, het gras gezaaid kan worden en we misschien toch nog uit die winterdepressie van winter 2010 kunnen komen!

Heerlijk he zomer in nederland