Overgewicht

Ik heb sinds een jaar overgewicht. Sinds ik verhuist ben naar Eindhoven heb ik een totaal anders levensritme gekregen, Ik sport minder, eet anders en dat is niet ten goede gekomen van mijn figuur. Daar komt ook nog eens bij dat we van lekker eten houden. Dus ja het is mijn eigen schuld dat ik ben aangekomen.

Nu beweeg ik best veel. Ik loop met de hond altijd behoorlijke afstanden, maar helaas is dat nog niet genoeg. Nu ga ik dus sporten. Mijn idee is om eerst een uur cardio te gaan doen en daarna nog een half uur rustig baantjes te trekken in het zwembad. En dan hopelijk met een jaar wel weer op mijn oude gewicht te zitten. Het mag ook langer duren want langzaam afvallen schijnt beter voor je huid te zijn. Als ik uiteindelijk maar weer op mijn oude gewicht ben.

De meeste mensen zeggen dat ze niet weten hoe ze zo aangekomen zijn en dat ze al aankomen van een glas water. Tja, ik heb er ook een enorme aanleg voor. Maar uiteindelijk eet je alles wel zelf op. Stiekem heb ik ook erg veel zin om weer te gaan sporten. Lekker bewegen, mezelf weer fit voelen en dat voldane gevoel als je daarna op de bank zit. Nu zo snel mogelijk nieuwe sportschoenen en nieuwe sportkleding kopen. Wat helemaal niet erg is want shoppen is en blijft leuk. En dan aan het werk!