Harry Potter

Naar aanleiding van mijn bericht over boeken kreeg ik het idee om ook eens tukje te schrijven over Harry Potter. Toen ik op de basisschool zat kwam het eerste boek van Harry Potter uit. Vanaf dat moment heb ik het gevolgd. Zodra het boek in de winkel zou komen had ik het al gereserveerd. En toen de films uitkwamen zat ik zo snel als kon al in de bioscoop. Ik heb ook echt enorm gebaald toen ik het laatste boek uit had. En toen een paar weken geleden part 2 van “Harry Potter and the deathly Hallows” was afgelopen had ik wel even een “nou dit is het dan” momentje. Wel heb ik enorm veel genoten van het laatste deel omdat er zoveel meer duidelijk werd over mijn favoriete personage Severus Snape de Potionsmaster. Het was nog te weinig Snape, maar het was in ieder geval al meer dan in alle andere delen bij elkaar. Sommige mensen zeggen dat er nog een deel komt over Harry als volwassene. Van de ene kan theb ik zo iets van Ja, doe mij nog maar 80 delen. Andere kant ook weer zo iets van, laten we het nu niet gaan uitmelken. Maar ik ben stiekem wel benieuwd wat Harry als hij echt zou leven voor werk zal doen, of hij nog weleens op Zweinstein komt en of hij nog veel contact heeft met Ron en Hermione. Maar dat zullen waarschijnlijk vragen zijn waarop het antwoord nooit wordt geschreven.