Loebes ook een beetje zielig.

Loebes had het weer voor elkaar. Het begon met een klein wondje en die had hij in één nacht open gekrabd naar een hele grote wond. Toen moesten we dus naar de Dierenarts. Daar bleek dat hij een oorontsteking had. Best zielig want ik had echt totaal niet gemerkt dat hij dat had. Dus wie weet hoe lang hij er al mee rond liep en hoe een pijn hij gehad moet hebben.

Maar tegen de oorontsteking had dij oordruppels. Die moesten we één keer per dag in zijn oor doen en die hebben goed geholpen. Voor de wond hadden we een betedine scrubje gekregen die moesten we één keer per dag gebruiken om de wond schoon te maken. En ook nog een zalfje die moesten we drie keer per dag op de wond smeren. dat was nog een heel karwei want op den duur wist hij wat er komen ging en dat hij dat niet leuk ging vinden. Dus moesten we hem met koekjes omkopen en tussen de bank vandaan lokken. Want hij ging ook nog eens zo liggen dat we echt niet bij die wond konden. Arm ventje.

Ondertussen is de wond genezen en is het een roze plek. De haren beginnen weer te groeien al is het maar de vraag of het ooit weer helemaal onzichtbaar zal zijn. Ik hoop van wel!

Over een paar dagen mag hij weer zwemmen. En dat wordt tijd ook want hij is heel druk en vervelend momenteel. Waarschijnlijk is dat ook weer over zodra hij weer een keer gezwommen heeft want dan is hij zijn overtollige energie weer kwijt.