Vakantie Texel

We zijn heerlijk een weekje naar Texel geweest. Heerlijk wandelen in de duinen en aan het strand en lekker zwemmen in de zee. Loebes vond het helemaal geweldig want die mocht iedere keer lekker zwemmen in de zee. Ook al waren soms de golven wel een beetje eng. We kampeerde op camping de Bremakker en dat was wel lekker rustig omdat we nog net in het voorseizoen zaten. Grote voordeel was dat we daarom Loebes mee mochten nemen want in het hoogseizoen mogen daar geen honden mee naartoe. Erg jammer is dat, maar daar doe je toch niks aan.

Ik wou eigenlijk nog met de boot een dagje naar Vlieland maar de dag die wij daar voor hadden uitbesteed was Vrijdag. En juist die dag vaarde ze niet. Verder zijn we nog naar het Jutters museum Flora geweest. Geweldige verhalen heeft die man te vertellen. Heb me rot gelachen. Volgend jaar gaan we weer. En dan hoop ik nog naar Ecomare de zeehondenopvang, Vlieland, en een tochtje met een boot zodat je zeehondjes kunt kijken en een rondleiding krijgt over de marinebasis van Den Helder te gaan. Maar dat is handiger zonder hond dus even kijken hoe we dat gaan doen. want Loebes moet natuurlijk wel mee.