Rocky is zielig

Rocky het hondje van mijn ouders is momenteel een beetje zielig. Maar misschien is het handiger om eerst wat over Rocky te schrijven. Rocky is een kruising tussen een Jack Russel en een Boerenfox in. Hij lijkt eigenlijk gewoon helemaal op een Jack Russel maar dan gewoon wat groter. Hij is momenteel al 10.. al schatte de assistente van de dierenarts hem 1… Die mag haar opleiding ook weleens opnieuw doen. Rocky is al de helft van mijn leven ook daadwerkelijk in mijn leven. Hij is mijn vriendje en toen ik samen ging wonen heb ik mijn ouders wel 1000 keer gevraagd of ik hem alsjeblieft dan toch niet mee mocht nemen. Maar helaas ik mocht hem echt niet meenemen. Nu was ik heel bang om hem te gaan missen en daarom kreeg ik Loebes. En hoewel ik Rocky natuurlijk nog steeds heel erg miste werd het toch wat verzacht omdat ik een puppy had om voor te zorgen. Maar nu had Rocky afgelopen week opeens een snee in zijn poot zitten. En honden die gaan daar aan zitten likken en bijten en dan geneest de wond niet goed of het gaat zelfs ontsteken. Nu moet hij dus zo’n grote kap op.. Wat heel erg zielig is omdat de kap al net zo groot is als Rocky zelf. En hij loopt ook nog eens overal tegenaan. Mijn broertje had een foto van hem gemaakt en naar mij toe geMMSt. Ik vond het zo zielig, ik denk dat ik deze week nog maar even langst ga en een lekker botje voor hem mee neem.

Hier nog een foto van Rocky met kap.