Kanoën 12-6-2011

Vanuit de scouting wilden wij een teambuildingsweekend gaan doen. En daarbij leek ons kanoën wel leuk. We zijn begonnen bij Neerpelt en geëindigd in Valkenswaard bij de Venbergse Watermolen. Het was een heel mooi stukje. Heel anders dan als je bijvoorbeeld in de Ardennen gaat kanoën maar ook heel mooi. Je vaart echt tussen de weilanden en het bos. Je moet ook niet gek staan kijken als er opeens een koe in het water staat. Ook  kom je een hele hoop eenden tegen wat met deze tijd alleen maar leuker is want ze hebben momenteel ook heel veel kuikentjes bij! Verder kwamen we nog een zwaan tegen, nooit geweten dat die beesten zo groot waren!.. maar wat zijn ze mooi. Was weer een leuke dag en we zijn weer een klein beetje gezond bezig geweest.. Op dat frietje halverwege de tocht na dan..