Shoppen in Breda!

Vandaag kwam het idee in me op om deze avond eens te gaan winkelen in Breda samen met Christiaan. Kevin mijn beste vriend woont in Breda en had ook wel zin om mee te gaan. Wonderbaarlijk genoeg hadden we in een recordtijd alle spullen die we wouden hebben ook gevonden en gekocht. Dat kwam goed uit want op het laatste moment wou ik eigenlijk ook wel nieuwe slippers hebben. Ook die om klokslag 9 uur gelukkig gevonden. In die winkel telde een actie van 2+1 gratis dus Christiaan en Kevin moesten ook nog wat hebben en hoera mijn slippers waren uiteindelijk gratis! Altijd leuk meegenomen toch? Daarna hebben we nog even heerlijk op het terras gezeten en heb ik met Kevin de afspraak gemaakt dat als Christiaan van de zomer in Zweden zit voor 2 weken dat hij dan een weekje vakantie bij mij thuis komt houden. Komt goed uit want ik had er al geen zin in om 2 weken alleen thuis te zijn. En kevin zocht nog iets leuks te doen voor in zijn vakantie. Zo hebben we er allebei wat aan. Nou ik ben in ieder geval blij met me nieuwe blousjes, broek, bikini en natuurlijk mijn nieuwe slippers! In ieder geval genoeg zomerkleding voor als we over 2 weken naar Texel gaan. Waar ik ook ontzettend veel zin in heb, lekker uitwaaien aan zee. Nu alleen nog even een nieuwe digitale camera kopen want een vakantie zonder foto’s is natuurlijk niet leuk. En gezien Loebes ook mee gaat hebben we altijd wel iets om op de foto te zeten.