lekker zwemmen

Minstens een paar keer per week gaan we wel met Loebes ergens naartoe waar hij lekker kan zwemmen.Want Labradors zijn gek op water. Het is met Loebes zelfs zo erg dat als er maar een regenplas ligt hij er al doorheen wil lopen.

Nu had Loebes gisteren veel geluk want Hera en Remus de 2 honden van de ouders van Christiaan (mijn vriend) kwamen op bezoek. Dus konden ze lekker met zijn drieën zwemmen en met stokken spelen. Dikke pret dus.

Als we met Loebes ergens gaan zwemmen is het meestal bij Son en Breugel. Daar heb je een mooi gebied met een groot meer en hei en bos. Het voordeel is dat er stukken afgesloten zijn met hekjes omdat er weleens runderen rondlopen. Nadeel daarvan is dat je er bepaalde gedeeltes per jaar niet kan lopen met je hond los.

Heb daar ook nog wat foto’s gemaakt van het stelletje ongeregeld.

De jongste en donkerste blonde is Loebes mijn hond. De lichtste witte is Remus en de zwarte is Hera.