Kamp

We zijn een week op zomerkamp met scouting geweest in Echternach dat ligt in Luxemburg aan de grens met Duitsland. Een erg mooi gebied waar genoeg te doen is.
We zijn daar geweest van 30 Juni t/m 7 Juli. De tijd is echt enorm voorbij gevlogen en heb nog steeds niet echt het gevoel een week weg geweest te zijn.

We zaten op een scouting terrein met meerdere groepen wat ‘s avonds bij het kampvuur erg gezellig was. Op Zondag zijn we de WK finale wezen kijken in Echternach zelf bij een een of andere lounge bar en hebben we die baas erg blij gemaakt met ongeveer een maand omzet op 1 avond. De Mojito’s waren wel heel erg lekker. De rest van de week hebben we ons ook prima vermaakt.

Hier boven heb ik bepaalde dingen extra uitgelicht van die we gedaan hebben. Sommige foto’s zijn wat licht uitgevallen. Ik ben nog niet altijd even goed met al die instellingen op m’n nieuwe camera. Maar dat leer ik vanzelf wel… hoop ik.

Na het openen van het bericht meer foto’s