Nieuwe update van Valery en Shannon

Vallery en Shannon zijn nu 5 nachtjes bij ons en ze voelen zich steeds beter op hun gemak. Toen Loebes bij de dierenarts was heeft Valery heel de avond bij ons in de woonkamer gebivakkeerd. Nu Loebes weer terug is zijn ze weer boven Maar Shannon is al een paar keer beneden aan de trap wezen kijken en Loebes kwispelt dan alleen maar. Dus dat is al een heel goed teken. Loebes heeft ze geaccepteerd nu alleen de katten loebes nog. Ik denk dat ze ter zijner tijd steeds verder naar beneden komen. Maar dat zal nog wel een tijdje duren.

Ze eten als bouwvakkers en de kattenbak wordt ook goed gebruikt. En ze zijn van de logeerkamer al een goeie bende aan het maken.

Valery wil wel steeds vaker spelen. Ik heb zo’n leuk speeltje met een pluizig koord eraan met een pluisballetje en dat vind hij erg leuk.

Valery en Shannon zelf zijn er nog niet helemaal over uit wie er nu de baas is maar dat moeten ze zelf maar bepalen en daar bemoeien wij ons zo min mogelijk mee.

Wel zijn we er al achter dat ze een ster zijn in deuren open maken. Ze springen namelijk gewoon op de deurklink en dan hebben ze weer een deur open. Maar ze beginnen al wel door te krijgen dat de slaapkamer echt verboden is.

De planten zijn voedsel dat denken ze tenminste en ik ben dan ook al aardig bezig geweest om mijn plantjes in veiligheid te brengen..

Als er meer nieuws is komt er weer een update.

Na het openen van het bericht meer foto’s