Dag 2 van Valery en Shannon in huis

Valery en Shannon zijn de nacht goed doorgekomen.
Vanochtend weer even lekker gekroeld en nu spinde ze allebei.
Ze vinden het allebei nog wel een beetje eng. Wij wonen in een vrij gehorig huis en als er iemand op de trap loopt hoor je dat heel erg goed. Dat vinden ze wel een beetje eng en schieten dan meteen weer achter het bed.

Valery is toch net wat zelfverzekerder dan Shannon. Valery komt sneller weer achter het bed dan Shannon vandaan en was ook de eerste die buiten de logeer kamer durfde te komen. Shannon volgde toen en ze liepen meteen naar de trap. Loebes lag te slapen onder de trap maar toen die eenmaal wakker was moest hij wel even van zich laten horen. Hij heeft flink staan grommen en toen schoten ze weer terug naar de logeerkamer.

Toen zijn wij met Loebes gaan wandelen en in die tijd is Shannon naar beneden gekomen. Die is toen wij thuis kwamen achter de bank gaan zitten.

Loebes lag naast mij te slapen en Shannon kwam toen achter de bank vandaan. Beetje door de woonkamer geslopen, beetje gesnuffeld en toen weer naar boven gegaan. Loebes wist volgens mij wel dat ze achter de bank zat. En ze heeft zelfs vlak voor hem gestaan net. Maarja hij sliep dus dat is alleen maar mooi. Dan kon zij hem ook even zien zonder dat hij gaat grommen, of wat dan ook.

En natuurlijk wat foto’s,

Als je het bericht opent zijn er meer foto’s te zien