Valery en Shannon onze nieuwe medebewoners.

Valery en Shannon zochten met veel spoed een nieuw baasje. En nu wonen ze hier bij mijn vriend, Loebes en ik. Momenteel zitten ze in de logeerkamer. Zit er een feliway stekker in het stopcontact en zijn ze best wel bang.
Na ze hun rust gegeven te hebben net weer een hele tijd bij ze gezeten. Nu lieten ze zich aaien en ze gingen zelfs op hun rug liggen. Shannon heeft nog liggen spinnen. Maar als ze geluid hoorde van bijvoorbeeld voetstappen op de trap schoten ze weer achter het bed.

Valery is ook al op de bak geweest en hij was zich aan het wassen (Nu weet ik niet of dit een goed teken is maar toch)

Ben van plan morgen de deur open te houden zodat ze ook de rest van het huis in kunnen als ze dat willen. Ben benieuwd hoe dat gaat met Loebes.

De foto’s zijn van slechte kwaliteit want mobiel zonder flits gemaakt. Was bang dat ze anders zouden schrikken.

Na het openen van het bericht verschijnen er meer foto’s