schaatsen!

Sinds lange tijd weer op natuurijs kunnen schaatsen. Die kunstbanen zijn natuurlijk leuk, maar niks is leuker dan op een bevroren plas schaatsen. Afgelopen Zaterdag was het voor mij zover en ben ik wezen schaatsen op het Buntven in Deurne en ik had Christiaan en loebes mee als toeschouwers. Christiaan zijn vader ging ook het ijs op en heeft zelfs nog even meegeholpen met het sneeuwvrij maken van de baan. Loebes snapte er even helemaal niks meer van. Want normaal gesproken kan hij altijd lekker zwemmen in het Buntven.. En nu kon dat natuurlijk niet. Wel vond hij het aan de kant met stokken spelen erg leuk.  Uiteindelijk had hij ook door dat je beter langst het ijs kon lopen in plaats van eroverheen in verband met gladheid. Slimme jongen is het toch. Hopelijk deze week nog een keer schaatsen.. En anders toch maar weer terug naar de schaatsbaan.