Londen!

Van Donderdag 15 December tot Maandag 19 December zijn ik en mijn vriend naar Londen geweest. Het was heerlijk! Gewoon even lekker alles mogen en niet moest. Beetje rondwandelen, genieten van het weer want we hebben echt heerlijk weer gehad en  twee keer geluncht in de zon aan de Thames. We hadden van te voren al een waslijst van ongeveer 40 dingen die we echt wouden zien. En dat is ons gelukt. Met een beetje hulp van de underground en onze benen (ik voel ze nog) hebben we heel Londen doorkruist en hebben we alles gezien. We zijn bij het London eye, de big ben, Picadilly circus, Covent garden en nog veel meer geweest. En het gekke was als we gingen lopen dat we eigenlijk altijd wel bij de Londen eye en de Big ben uitkwamen. Ook heb ik voor het eerst van m’n leven in een groot vliegtuig gevlogen. Ik had al wel eerder in een klein vliegtuig gevlogen maar dat is toch heel anders. Ben er ook nog niet helemaal over uit of ik het nou echt leuk vind dat vliegen. Het landen was leuk. Beetje lomp geweld daar houd ik wel van. Het is immers toch iets wat met enorme snelheid en kracht de grond raakt. Maar van het opstijgen werd ik een beetje misselijk. Wel hebben we op de terugweg zo’n mooi beeld gezien van Eindhoven in het donker. Al die lichtjes, schitterend! We hebben het echt enorm naar ons zin gehad. Maar pff wat is Londen een stress stad zeg. De mensen hebben daar echt geen moment rust in hun kont. We vonden het ontzettend leuk. Maar waren Maandag ook wel echt blij om weer thuis te zijn. Nu kunnen we weer lekker gaan nadenken over waar we van de zomer op vakantie gaan!

Na het openen van het bericht meer foto’s