Serious Request

Deze week is de 3fm actie serious Request weer in volle gang. 3 3fm dj’s worden opgesloten in het glazen huis wat dit jaar in Leiden staat. Het is de bedoeling dat er zo veel mogelijk geld bij elkaar wordt verzameld voor een goed doel. Dit jaar hebben ze het “This ones for mama” Het geld wat opgehaald wordt gaat naar moeders die geraakt zijn door oorlogen.  Vaak is het zo dat in oorlogen de mannen van moeders vermoord worden, hun huizen afbranden, kostbare bezittingen afgepakt worden en dat hun land waar ze hun voedsel en inkomsten mee verdienen worden verwoest. Ook zijn deze vrouwen erg vaak slachtoffer van seksuele misdrijven. Het is alweer een goede zaak waar de 3 radio dj’s Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timur Perlin zich voor laten opsluiten. Natuurlijk werken nog veel meer mensen er aan mee en zetten ook veel vrijwilligers er zich voor in. Doneren moet je zeker doen. Voor meer informatie over hoe je dat kunt doen of meer informatie over de actie kun je hier kijken doneer.